Werkwijze

Gaat u een woonhuis of bedrijfspand bouwen of verbouwen, dan is het prettig als wij in een vroeg stadium kunnen meedenken en adviseren. Op deze wijze kunnen wij, eventueel samen met een architect of aannemer, een wensenlijst samenstellen. Aan de hand daarvan laten wij u zien wat er mogelijk is op het gebied van de installatietechniek.

Bij een opdracht maken wij van de technische installaties diverse capaciteit- en leidingberekeningen en werktekeningen voor de monteurs. Zo kunnen wij efficiënt en vakkundig werk afleveren.

Als wij in een vroeg stadium van uw nieuwbouw of verbouwplannen worden betrokken, heeft dat veel voordelen. De architect kan dan in zijn bouwkundig ontwerp rekening houden met bijvoorbeeld duurzame installatietechnieken. Denkt u maar eens aan de voorbereidingen voor domotica. U heeft daarmee een instrument in handen om in de toekomst uw installaties of verlichtingsschakelingen te wijzigen. Bijvoorbeeld omdat uw kinderen gaan studeren en u op elke slaapkamer een internetaansluiting wilt. Daarnaast kan de ontwerpfase al ruimte bieden aan een handig centraal stofzuigsysteem of energiebesparende systemen zoals wand- en/of vloerverwarming, eventueel in combinatie met een warmtepomp of zonneboiler.

De Wit installatietechniek loopt voorop wat betreft duurzame energiezuinige installatietechniek. In 2000 werd door ons de eerste Waterkotte-warmtepomp van Nederland  geïnstalleerd. Sindsdien hebben wij al vele projecten bij particulieren en bedrijven naar tevredenheid uitgevoerd.

Met onze vakkennis op (duurzaam) installatiegebied kunnen wij zeker het nodige voor u betekenen.