Loodgieterswerk

De ‘loodgieterstak’ van De Wit Installatietechniek heeft ruim 40 jaar ervaring in het vak. Wij voeren werk uit in de nieuwbouw en verbouw. Maar we verzorgen ook de aanpassing van bestaande installaties t.b.v. legionellapreventie. Dat doen we voor o.a. hotels, restaurants, campings en het kamperen bij de boer.
Het loodgieterswerk omvat duidelijk meer dan het aanleggen van gas- en waterleidingen. Onze medewerkers bieden een flexibele service voor de verkoop en installatie van gas- en warmwatertoestellen, rioolontstoppingen, sanitaire installaties en lood- en zinkwerken.

Centraal stofzuigsysteem

Hygiënisch en gemakkelijk stofzuigen. Een gedachte die werkelijkheid wordt dankzij een centraal stofzuigsysteem. Een krachtige stofzuigunit wordt op een centrale plaats gemonteerd, bijvoorbeeld in een garage of een technische ruimte. Daarnaast worden op handige plaatsen onopvallende stofzuigcontacten aangebracht voor een slang. Het enige dat u hoeft te doen is, de slang inpluggen in een stofzuigcontact en stofzuigen. Waar u maar wilt.

Een conventionele stofzuiger blaast de opgezogen lucht terug de ruimte in. Hoe goed die lucht ook gefilterd is, ze bevat altijd nog kleine schadelijke stofdeeltjes zoals restproducten van de huisstofmijt, schimmels, bacteriën en pollen. Funest voor mensen die daar allergisch voor zijn, zoals carapatiënten.