Klimaatbeheersing

Het is ons vak om het leven in woningen en gebouwen comfortabeler te maken. Aandacht voor een gezond en schoon milieu is daar onlosmakelijk mee verbonden. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing.

Ventilatie

De Wit Installatietechniek weet als geen ander welk ventilatiesysteem het meest geschikt is voor uw woning. Als norm hanteren wij het Bouwbesluit. Zo letten wij op de doelmatigheid van het ventilatiesysteem, de energiezuinigheid, het geluidsniveau en de prijs/prestatieverhouding. Wij leveren verschillende ventilatiesystemen voor elk gebruik. Op afstand bedienbare woonhuisventilatoren bijvoorbeeld, maar ook warmteterugwin-units met een zeer hoog rendement.

WarmteTerugWinning (WTW)

Een warmteterugwin-unit werkt aan een gezond binnenklimaat. Hij voert de vuile en vochtige lucht uit de keuken, badkamer en toilet af. Dezelfde hoeveelheid schone, voorverwarmde lucht wordt gefilterd en vervolgens toegevoerd naar de slaapkamers en de woonkamer. Door het gebruik van warmteterugwinning wordt de energie van de af te voeren warme lucht overgedragen aan de verse, frisse buitenlucht. Zo blijft 95% van de warmte behouden.

Airconditioning

Een airconditioner zorgt het hele jaar door voor comfort en een aangenaam gevoel. De Wit Installatietechniek geeft een deskundig advies gericht op uw gebruikruimte en installeert het toestel op een passende plek. Een airconditioning regelt niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid, ventilatie en luchtfiltering.