De Wit Installatietechniek houdt zich bezig met elektrotechniek in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de montage en het onderhoud van alle technische installaties voor bedrijven, instellingen en particulieren. Daarbij kunt u denken aan verlichting, inbraak- en brandbeveiling.

De elektrotechniek is een werkterrein waarop specifieke eisen van toepassing zijn. Natuurlijk leveren wij daarin het benodigde maatwerk. Bovendien zijn wij goed op de hoogte van de geldende regelgeving, zodat uw project snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Datacommunicatie

Datacommunicatie en netwerken vormen tegenwoordig eerder regel dan uitzondering in het bedrijfsleven. Ook particulieren laten steeds vaker een (al dan niet draadloos) netwerk aanleggen in hun woning.

De Wit Installatietechniek is ook op dit gebied actief. Wij kunnen uw netwerk volgens de nieuwste standaarden aanleggen en certificeren.

Veiligheid

Elk bedrijf moet wettelijk aan een aantal veiligheidsnormen voldoen. Eén daarvan is de NEN3140. In deze norm staat dat elektrische installaties veilig moeten zijn (en blijven) en dat medewerkers hun werk veilig moeten kunnen doen. Het is voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten een geruststellende gedachte als deze norm wordt nageleefd.

De Wit Installatietechniek voert deze inspectie uit en zorgt ervoor dat uw installaties ook in de toekomst het predikaat ‘veilig’ verdienen. Onze monteurs hebben de benodigde kennis, ervaring én de vereiste meetapparatuur.