Dakbedekking

Gerbrand De Wit Installatietechniek biedt u service op maat als het gaat om het leveren en aanbrengen van dakbedekking. Zo kunt u bij ons terecht voor de traditionele bitumeuze dakbedekkingen (brandmethode). Deze dakbedekking is zeer uv-bestendig, gaat z’n 20 jaar mee en het heeft weinig onderhoud nodig.

EPDM-dakbedekking

Sinds de eerste toepassingen begin jaren ’60, hebben EPDM rubbermembranen een sterke kwaliteitsreputatie opgebouwd in de dakafdichtingsindustrie.
Het eerste Firestone EPDM dak, geplaatst in 1980, is tot op heden intact gebleven. Het is het levende bewijs van de kwaliteit en duurzaamheid van de RubberGard EPDM dakfolie. Sindsdien werden meer dan 1.000.000.000 m² Firestone RubberGard EPDM membranen geplaatst op daken wereldwijd. Van de barre koude in Alaska tot de verschroeiende hitte van de Golfstaten. Deze EPDM-dakbedekking heeft zeer bijzondere kwaliteiten en eigenschappen zoals : Eenvoudig en zonder speciale hulpmiddelen te verwerken, zeer lange levensduur, brandvrije verwerking, licht van gewicht, milieuvriendelijk, blijvend elastisch en flexibel.
Voor meer informatie over EPDM kunt u kijken op de site van Firestone.

Dak-isolatie

Als u uw oude en versleten dak wilt vervangen, denkt u dan ook eens na over isolatie. Met hulp van aantrekkelijke subsidie mogelijkheden bij de Gemeente Texel,www.texel.nl, komt deze stap een stuk dichterbij. Wij van de Wit kunnen u daarbij adviseren en met een geisoleerddak verhoogd u tevens het comfort en de energiekosten gaan omlaag.

Dakgoten

In onze eigen werkplaats maken wij zinken en koperen dakgoten, kilgoten, verholen goten en daklijsten van elke gewenste afmeting. Op deze wijze kunnen wij het complete dakwerk – van de bedekking tot de afwerking – voor u verzorgen.